Kövess minket!

Webmester Tanfolyam

Webmester tanfolyamunkon olyan ismeretekre tehetsz szert, melyeket professzionális webdesign stúdiók alkalmaznak napjainkban, valamint megismered a dinamikus szentháromság: az Apache, a PHP és a MySQL használatát is.

A tanfolyam díja: 169 800 Ft (Bruttó)

A tanfolyam időtartama: 62 óra (15.5*4)

HTML és CSS ismeretek

A gyakorlatok során megismerkedünk a HTML, valamint a CSS nyelvek rejtelmeivel, kitüntetett figyelmet szentelünk az XHTML Transitional, valamint Strict Documentum típusok használatára, a HTML, XHTML valamint CSS szabványhelyes programozás előnyeire a World Wide Web Consortium (w3.org) ajánlásait szem előtt tartva. A cél, hogy az elkészült weboldalak lehetőleg minél több böngészőben egyformán jelenjenek meg.

Adobe Dreamweaver használata

Az Adobe Dreamweaver CS3 vizuális web szerkesztő szoftverrel gyorsan és könnyedén tervezhetünk statikus, és dinamikus weboldalakat egyaránt. A képzés során hallgatóink megismerkednek a szoftver teljes körű használatával. A fejlesztés a legújabb Adobe Dreamweaver CS3 környezetben zajlik. A hallgatók továbbá megismerik a A Photoshop, az Illustrator, valamint a Flash CS3 Professional szoftverekkel való együttműködési lehetőségeket.

Stílusok, Trendek a Webdesignban

A weben fontos a jó megjelenés! Ezért a weboldalak készítésénél fontos szempont a tudatos tervezés. A webdesignernek ismernie kell az aktuális trendnek megfelelő On-Line stílusokat, vizuális megoldásokat. A képzések során számos nemzetközi díjat nyert HTML, valamint Flash alapú weboldalt vizsgálunk meg, mind funkcionalitás, mind akadálymentesség, mind megjelenés szempontjából.

Adobe Photoshop és a Webdesign

A weboldalak design tervét Adobe Photoshop CS3 Extended szoftverrel készítjük. A hallgató megismerkedik a weblaptervezéshez szükséges Photoshop ismeretekkel, egy komplett design terv elkészítésén keresztül. Itt főleg azokra a PS funkciókra térünk ki, ami egy korszerű, modern designterv elkészítéséhez szükséges.

Statikus Weboldal készítése

A képzés során a hallgatók egy komplett funkcionális weboldal elkészítésén haladnak végig, alapos képet kapva a weblapkészítés folyamatáról. Az elkészült weboldalak publikálásához hallgatóink saját, ingyenes webtárhelyet kapnak az immi.hu domain alatt. Szeretnénk figyelmedbe ajánlani Webprogramozó tanfolyamunkat, mely Webdesigner tanfolyamunkra épül. Miután megalapoztad webes ismereteidet, célszerű a tudást tovább fejleszteni.

Webprogramozói Alapismeretek

Mielőtt komolyabban elmélyülnénk a webes nyelvek világában, meg kell hogy ismerkedjünk a dinamikus weboldalkészítés alap építőelemeivel.

Apache + PHP + MySQL telepítése, konfigurálása

Ebben a fejezetben megtanuljuk hogyan kell a PHP-t, az Apache-ot, valamint a MySQL-t telepíteni, helyesen konfigurálni, Windows operációs rendszeren webes tesztkörnyezetet kialakítani.

Programozás PHP-ben

Megtanuljuk, hogyan használhatjuk a PHP-t, és a HTML leíró nyelvet együtt. Megismerkedünk a PHP nyelv alkotó elemeivel, változókkal, adattípusokkal, vezérlési szerkezetekkel, tömbökkel, a PHP beépített függvényeivel. Gyakorlati példákon keresztül megtanuljuk az Űrlapok, Session-ök, Sütik, Globális változók alkalmazását.

MySQL ismeretek

Megismerkedünk a MySQL nyelv alapvető parancsaival. Saját adatbázist, adattáblákat tervezünk, lekérdezéseket készítünk. Megismerkedünk a PHP adatbázis kezelő függvényeivel. Megtanuljuk a leggyakrabban használt, webalapú adatbázis kezelő alkalmazás a PHP MyAdmin használatát.

A tanfolyam nem moduláris

Kedves érdeklődő!

Kérjük, hogy induló képzéseinkről a 20/424-21-54-es telefonszámon érdeklődjön!

Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos kérdések

Van a tanfolyamoknál jelentkezési határidő?

A tanfolyamokra egészen a tanfolyam indulásáig lehet jelentkezni. Azonban javasoljuk, hogy a jelentkezését mielőbb tegye meg, mivel képzéseinken a férőhely korlátos.

Van az egyes képzéseken korhatár?

Oktatóintézetünk tanfolyamai nincsenek korhatárhoz kötve.

A képzésekre külföldi állampolgárok (magyar nyelvet nem beszélők) is jelentkezhetnek?

Intézetünk angol nyelven is indít képzéseket. Ezekről a képzésekről érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon.

Tanfolyamokkal kapcsolatos kérdések

Van lehetőség magánképzésre?

Igen. Legtöbb képzésünket magántanfolyamon is elvégezheti. Kérjük, hogy pontos információért hívja oktatóintézetünket.

A tanfolyamok végén van vizsga?

Tanfolyamaink végén nem kötelező, de opcionálisan igényelhető intézményünk által rendezett vizsga. Így a vizsgának külön díja van.

Milyen papírt kap a Hallgató egy tanfolyam elvégzése után?

A képzések végén nem kötelező, de igényelhető vizsgalehetőség. Amennyiben a Hallgató nem szeretne vizsgázni, de a tanfolyam 85%-án jelen volt, abban az esetben részvételi igazolást biztosítunk részére. Amennyiben a vizsga mellett dönt, a sikeres eredményről egy kétnyelvű, intézetünk nevével és a vizsga minősítésével ellátott oklevelet állítunk ki.

Tanfolyamok finanszírozásával kapcsolatos kérdések

Egyszerre több kedvezmény is igénybe vehető?

Egyszerre több kedvezményt is igénybe lehet venni, összesen 20% kedvezmény vonható össze.

Cégek részére is vannak kedvezmények?

3D Studio Max tanfolyamunknál modulszámtól függően cégek is igénybe vehetik a modulonkénti fizetési kedvezményünket. A többi kedvezményt csak magánszemélyek igényelhetik.

Kuponos kedvezmények

Hogyan tudok bejelentkezni kuponommal? (Kupon Világ, MaiKupon, Napideal!)

Kérjük, a megvásárolt kupon, illetve az ajánlat kódját az érvényesítés határidején belül küldje el az info@immi.hu e-mail címre.

Meddig lehet felhasználni a kupont?

A tanfolyamok a jelentkezések függvényében folyamatosan indulnak, a kupon 2014 folyamán lejárható.

Kedvezmény diákoknak

Kedvezmény diákoknak 5%

Nappali tagozatos, diákigazolvánnyal rendelkező hallgatóink részére legtöbb képzésünk díjából 5 % kedvezményt biztosítunk.

Pedagógusoknak

Pedagógusoknak 5%

Mi is oktatunk, így tudjuk nem könnyű a tanárok helyzete. Mi lenne, ha segítenénk? Ha pedagógus vagy, akkor ez a lehetőség neked szól!

IMMI hűség

IMMI hűség 10%

Tetszett a tanfolyamunk? Örülünk! Visszajönnél más képzésünkre is? Hűséged jeléül fogadd szeretettel extra kedvezményünket.

Munkanélkülieknek

Munkanélkülieknek 10%

Munkanélküli vagy? Ne csüggedj! Előbb-utóbb biztosan megtalálod a megfelelő munkahelyet. Addig is iskolánk extra kedvezményével segítjük álláskeresésed!

GYES/GYED-en lévőknek

GYES/GYED-en lévőknek 10%

Kedves Anyuka! Maradj versenyképes! Ha a bébiszitter ráér, akkor itt az ideje, hogy ellátogass valamely tanfolyamunkra. Most kimagasló kedvezménnyel segítjük munkaerőpiaci esélyeidet.

Saját notebook

Saját notebook 5%

Te is szeretsz a sajád gépeden dolgozni? Akkor ez a kedvezmény neked szól. Hozd magaddal, így olcsóbban vehetsz részt képzésünkön! (Ne felejtsd el tanfolyamszervezőnknek időben jelezni!)

Plusz 1 fő

Plusz 1 fő 20%

Mondd el ismerőseidnek, hogy milyen tanfolyamot találtál nálunk. Gyertek el együtt képzésükre, így a kedvezmény mindkettőtöknek jár!