Kövess minket!

Webdesigner Tanfolyam

Webdesigner tanfolyamunkon, olyan ismeretekre tehetsz szert, melyeket professzionális webdesign stúdiók alkalmaznak napjainkban. A tanfolyam elvégzése után könnyedén helyezkedhetsz el a webes szakmában webdesignerként.

A tanfolyam díja: 79 900 Ft (Bruttó)

A tanfolyam időtartama: 30 óra (7.5*4)

HTML5, XHTML és CSS3 ismeretek

A gyakorlatok során megismerkedünk a HTML, valamint a CSS nyelvek rejtelmeivel, kitüntetett figyelmet szentelünk az XHTML Transitional, valamint Strict Documentum típusok használatára, a HTML, XHTML valamint CSS szabványhelyes programozás előnyeire a World Wide Web Consortium (w3.org) ajánlásait szem előtt tartva. A cél, hogy az elkészült weboldalak lehetőleg minél több böngészőben egyformán jelenjenek meg. A HTML5 és CSS3 leíró nyelvek új elemekkel gazdagították a weblapfejlesztők eszköztárát.

Webszerkesztő alkalmazások

Az Adobe Dreamweaver vizuális webszerkesztő szoftverrel gyorsan és könnyedén tervezhetünk statikus és dinamikus weboldalakat egyaránt. A képzés során hallgatóink megismerkednek a szoftver teljes körű használatával. A fejlesztés a legújabb Adobe Dreamweaver környezetben zajlik. A hallgatók továbbá megismerik a A Photoshop, az Illustrator szoftverekkel való együttműködési lehetőségeket. A képzés során bemutatjuk a Sublime Text Editort, amely az egyik legjobb ingyenes alkalmazás, ha kódolásról van szó.

Designterv készítése

Designterv készítésénél nagyon fontos a megfelelő szoftver kiválasztása. Minden szoftvernek megvan a maga előnye és hátránya. Az igazság az, hogy nem létezik tökéletes szoftver, csak jobb és rosszabb. Ebben a modulban segítünk eligazodni a megfelelő szoftverek kiválasztásában, bemutatjuk a különböző gyakran használt alkalmazások előnyeit és hátrányait, különös hangsúlyt fektetve az Adobe Photoshop, az Adobe Illustrator, valamint az Adobe InDesign alkalmazásokra. Mindeközben gyakorlati példa keretében saját designtervet készítünk, melyet a kurzus végén HTML template-ként használunk fel.

Aktuális stílusok, trendek a Webdesignban

A weben fontos a jó megjelenés! Ezért a weboldalak készítésénél fontos szempont a tudatos tervezés. A webdesignernek ismernie kell az aktuális trendnek megfelelő On-Line stílusokat, vizuális megoldásokat. A képzések során számos nemzetközi díjat nyert weboldalt vizsgálunk meg, mind funkcionalitás, mind akadálymentesség, mind megjelenés szempontjából.

Statikus weboldal készítése

A képzés során a hallgatók egy komplett funkcionális weboldal elkészítésén haladnak végig, alapos képet kapva a weblapkészítés folyamatáról. Az elkészült weboldalak publikálásához hallgatóink saját webtárhelyet kapnak az immi.hu domain alatt.

JQuery

Manapság nehéz elképzelni olyan weboldalt, melynek forráskódjában ne használtak volna valamilyen szkriptet. A JavaScript nyelv felhasználásának könnyítésére jött létre a JQuery library, melynek segítségével könnyedén készíthetünk oldalainkba látványos animációkat, interaktív elemeket. A JQuery elterjedésével, egyre inkább háttérbe szorul a Flash technológia. Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy a Flashre nincs szükség.

Kedves érdeklődő!

Kérjük, hogy induló képzéseinkről a 20/424-21-54-es telefonszámon érdeklődjön!

Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos kérdések

Van a tanfolyamoknál jelentkezési határidő?

A tanfolyamokra egészen a tanfolyam indulásáig lehet jelentkezni. Azonban javasoljuk, hogy a jelentkezését mielőbb tegye meg, mivel képzéseinken a férőhely korlátos.

Van az egyes képzéseken korhatár?

Oktatóintézetünk tanfolyamai nincsenek korhatárhoz kötve.

A képzésekre külföldi állampolgárok (magyar nyelvet nem beszélők) is jelentkezhetnek?

Intézetünk angol nyelven is indít képzéseket. Ezekről a képzésekről érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon.

Tanfolyamokkal kapcsolatos kérdések

Van lehetőség magánképzésre?

Igen. Legtöbb képzésünket magántanfolyamon is elvégezheti. Kérjük, hogy pontos információért hívja oktatóintézetünket.

A tanfolyamok végén van vizsga?

Tanfolyamaink végén nem kötelező, de opcionálisan igényelhető intézményünk által rendezett vizsga. Így a vizsgának külön díja van.

Milyen papírt kap a Hallgató egy tanfolyam elvégzése után?

A képzések végén nem kötelező, de igényelhető vizsgalehetőség. Amennyiben a Hallgató nem szeretne vizsgázni, de a tanfolyam 85%-án jelen volt, abban az esetben részvételi igazolást biztosítunk részére. Amennyiben a vizsga mellett dönt, a sikeres eredményről egy kétnyelvű, intézetünk nevével és a vizsga minősítésével ellátott oklevelet állítunk ki.

Tanfolyamok finanszírozásával kapcsolatos kérdések

Egyszerre több kedvezmény is igénybe vehető?

Egyszerre több kedvezményt is igénybe lehet venni, összesen 20% kedvezmény vonható össze.

Cégek részére is vannak kedvezmények?

3D Studio Max tanfolyamunknál modulszámtól függően cégek is igénybe vehetik a modulonkénti fizetési kedvezményünket. A többi kedvezményt csak magánszemélyek igényelhetik.

Kuponos kedvezmények

Hogyan tudok bejelentkezni kuponommal? (Kupon Világ, MaiKupon, Napideal!)

Kérjük, a megvásárolt kupon, illetve az ajánlat kódját az érvényesítés határidején belül küldje el az info@immi.hu e-mail címre.

Meddig lehet felhasználni a kupont?

A tanfolyamok a jelentkezések függvényében folyamatosan indulnak, a kupon 2014 folyamán lejárható.

Kedvezmény diákoknak

Kedvezmény diákoknak 5%

Nappali tagozatos, diákigazolvánnyal rendelkező hallgatóink részére legtöbb képzésünk díjából 5 % kedvezményt biztosítunk.

Pedagógusoknak

Pedagógusoknak 5%

Mi is oktatunk, így tudjuk nem könnyű a tanárok helyzete. Mi lenne, ha segítenénk? Ha pedagógus vagy, akkor ez a lehetőség neked szól!

IMMI hűség

IMMI hűség 10%

Tetszett a tanfolyamunk? Örülünk! Visszajönnél más képzésünkre is? Hűséged jeléül fogadd szeretettel extra kedvezményünket.

Munkanélkülieknek

Munkanélkülieknek 10%

Munkanélküli vagy? Ne csüggedj! Előbb-utóbb biztosan megtalálod a megfelelő munkahelyet. Addig is iskolánk extra kedvezményével segítjük álláskeresésed!

GYES/GYED-en lévőknek

GYES/GYED-en lévőknek 10%

Kedves Anyuka! Maradj versenyképes! Ha a bébiszitter ráér, akkor itt az ideje, hogy ellátogass valamely tanfolyamunkra. Most kimagasló kedvezménnyel segítjük munkaerőpiaci esélyeidet.

Saját notebook

Saját notebook 5%

Te is szeretsz a sajád gépeden dolgozni? Akkor ez a kedvezmény neked szól. Hozd magaddal, így olcsóbban vehetsz részt képzésünkön! (Ne felejtsd el tanfolyamszervezőnknek időben jelezni!)

Plusz 1 fő

Plusz 1 fő 20%

Mondd el ismerőseidnek, hogy milyen tanfolyamot találtál nálunk. Gyertek el együtt képzésükre, így a kedvezmény mindkettőtöknek jár!

Ambrus László

Oktatott tanfolyamok:InDesign, Illustrator, DTP - Kiadványszerkesztő, Keresőmarketing szakértő (SEO Expert), 3d Studio Max, AutoCAD, Webdesigner, Klasszikus gitár, Digitális Fotó Retus, Adobe Lightroom, Photoshop, PHP, Webprogramozó, 3D Lakberendező, Webdesigner Intenzív, Photoshop intenzív

Oktatott tanfolyamok:Webdesigner