Kövess minket!

Photoshop intenzív Tanfolyam

Intenzív Photoshop tanfolyamunkat azon hallgatóinknak ajánljuk, akik a lehető legrövidebb idő alatt szeretnének átfogó, gyakorlatias Photoshop ismeretekhez jutni.

A tanfolyam díja: 50 000 Ft (Bruttó)

A tanfolyam időtartama: 20 óra (5*4)

Photoshop alapismeretek

Ebben a modulban megismerkedünk az Adobe Photoshop CS4 digitális képszerkesztő alapjaival, valamint bemutatásra kerülnek az Adobe Photoshop CS5 újdonságai, gyakorlati példákon keresztül megtanuljuk az eszközpaletta fontosabb eszközeinek használatát, és a gyors munkavégzéshez elengedhetetlen billentyű kombinációkat.

Fóliák használata photoshopban

Ebben a fejezetben elsajátítjuk a Layer kezelés alapvető műveleteit, mint a rétegek létrehozása, törlése, csoportosítása, mozgatása, elrejtése, zárolása, áttetszőség, kitöltés, valamint megtanuljuk a kapcsolódó billentyű kombinációkat.

Szűrők, rétegstílusok használata

A rétegkezelés nyújtotta további lehetőségekről fogunk tanulni. Megtanuljuk a különböző rétegáthatási módok használatát (pl. multiply, overlay, screen stb.). Ismertetésre kerülnek az egyes rétegstílusok, mint pl. a vetett árnyékok, külső-belső ragyogás, körvonal, színáthatás stb. és megtanuljuk azok helyes beállításait. A képzés során gyakorlati példákon keresztül sajátítjuk el a Photoshopban található fontosabb filterek használatát (életlenítés, élesítés, különböző művészeti hatások).

Rétegmaszkok, Vágómaszkok photoshopban

Ebben a fejezetben megtanuljuk, hogy mire jók, és hogyan hozhatók létre réteg (layer mask), ill. vágó maszkok (clipping mask). Megismerkedünk kezdő és haladó szintű maszkolási technikákkal.

Intelligens Objektumok, és Intelligens Szűrők

Digitális fotók retusálásánál alapvető követelménnyé vált a veszteségmentes alakítás. A photoshop Smart Object-jével, és Smart Filter technikájával ezt a követelményt könnyedén teljesíthetjük. Kitérünk olyan hatékony technikák bemutatására, mint a több szintű Smart Object-ek, és filter maszkok használata.

Kedves érdeklődő!

Kérjük, hogy induló képzéseinkről a 20/424-21-54-es telefonszámon érdeklődjön!

Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos kérdések

Van a tanfolyamoknál jelentkezési határidő?

A tanfolyamokra egészen a tanfolyam indulásáig lehet jelentkezni. Azonban javasoljuk, hogy a jelentkezését mielőbb tegye meg, mivel képzéseinken a férőhely korlátos.

Van az egyes képzéseken korhatár?

Oktatóintézetünk tanfolyamai nincsenek korhatárhoz kötve.

A képzésekre külföldi állampolgárok (magyar nyelvet nem beszélők) is jelentkezhetnek?

Intézetünk angol nyelven is indít képzéseket. Ezekről a képzésekről érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon.

Tanfolyamokkal kapcsolatos kérdések

Van lehetőség magánképzésre?

Igen. Legtöbb képzésünket magántanfolyamon is elvégezheti. Kérjük, hogy pontos információért hívja oktatóintézetünket.

A tanfolyamok végén van vizsga?

Tanfolyamaink végén nem kötelező, de opcionálisan igényelhető intézményünk által rendezett vizsga. Így a vizsgának külön díja van.

Milyen papírt kap a Hallgató egy tanfolyam elvégzése után?

A képzések végén nem kötelező, de igényelhető vizsgalehetőség. Amennyiben a Hallgató nem szeretne vizsgázni, de a tanfolyam 85%-án jelen volt, abban az esetben részvételi igazolást biztosítunk részére. Amennyiben a vizsga mellett dönt, a sikeres eredményről egy kétnyelvű, intézetünk nevével és a vizsga minősítésével ellátott oklevelet állítunk ki.

Tanfolyamok finanszírozásával kapcsolatos kérdések

Egyszerre több kedvezmény is igénybe vehető?

Egyszerre több kedvezményt is igénybe lehet venni, összesen 20% kedvezmény vonható össze.

Cégek részére is vannak kedvezmények?

3D Studio Max tanfolyamunknál modulszámtól függően cégek is igénybe vehetik a modulonkénti fizetési kedvezményünket. A többi kedvezményt csak magánszemélyek igényelhetik.

Kuponos kedvezmények

Hogyan tudok bejelentkezni kuponommal? (Kupon Világ, MaiKupon, Napideal!)

Kérjük, a megvásárolt kupon, illetve az ajánlat kódját az érvényesítés határidején belül küldje el az info@immi.hu e-mail címre.

Meddig lehet felhasználni a kupont?

A tanfolyamok a jelentkezések függvényében folyamatosan indulnak, a kupon 2014 folyamán lejárható.

Kedvezmény diákoknak

Kedvezmény diákoknak 5%

Nappali tagozatos, diákigazolvánnyal rendelkező hallgatóink részére legtöbb képzésünk díjából 5 % kedvezményt biztosítunk.

Pedagógusoknak

Pedagógusoknak 5%

Mi is oktatunk, így tudjuk nem könnyű a tanárok helyzete. Mi lenne, ha segítenénk? Ha pedagógus vagy, akkor ez a lehetőség neked szól!

IMMI hűség

IMMI hűség 10%

Tetszett a tanfolyamunk? Örülünk! Visszajönnél más képzésünkre is? Hűséged jeléül fogadd szeretettel extra kedvezményünket.

Munkanélkülieknek

Munkanélkülieknek 10%

Munkanélküli vagy? Ne csüggedj! Előbb-utóbb biztosan megtalálod a megfelelő munkahelyet. Addig is iskolánk extra kedvezményével segítjük álláskeresésed!

GYES/GYED-en lévőknek

GYES/GYED-en lévőknek 10%

Kedves Anyuka! Maradj versenyképes! Ha a bébiszitter ráér, akkor itt az ideje, hogy ellátogass valamely tanfolyamunkra. Most kimagasló kedvezménnyel segítjük munkaerőpiaci esélyeidet.

Saját notebook

Saját notebook 5%

Te is szeretsz a sajád gépeden dolgozni? Akkor ez a kedvezmény neked szól. Hozd magaddal, így olcsóbban vehetsz részt képzésünkön! (Ne felejtsd el tanfolyamszervezőnknek időben jelezni!)

Plusz 1 fő

Plusz 1 fő 20%

Mondd el ismerőseidnek, hogy milyen tanfolyamot találtál nálunk. Gyertek el együtt képzésükre, így a kedvezmény mindkettőtöknek jár!

Ambrus László

Oktatott tanfolyamok:InDesign, Illustrator, DTP - Kiadványszerkesztő, Keresőmarketing szakértő (SEO Expert), 3d Studio Max, AutoCAD, Webdesigner, Klasszikus gitár, Digitális Fotó Retus, Adobe Lightroom, Photoshop, PHP, Webprogramozó, 3D Lakberendező, Webdesigner Intenzív, Photoshop intenzív