Kövess minket!

illustrator intenzív Tanfolyam

Intenzív illustrator tanfolyamunkat azon hallgatóinknak ajánljuk, akik a lehető legrövidebb idő alatt szeretnének átfogó, gyakorlatias illustrator ismeretekhez jutni.

A tanfolyam díja: 50 000 Ft (Bruttó)

A tanfolyam időtartama: 20 óra (5*4)

Az Adobe Illustrator kezelőfelülete, és az Illustrator CS5 újdonságai

Ebben a témakörben megismerkedünk az Adobe Illustrator grafikus felületével, a rendelkezésre álló eszköztárakkal, a window menüben található panelekkel, az Adobe Illustrator alapbeállításaival, és az Artboardok (rajzlapok) használatával. Ebben a modulban továbbá megismerkedünk az Adobe Illustrator CS6 új eszközeivel, mint például a width tool, perspective grid tool, shape builder tool, width profile eszköz.

Munka a görbékkel, és szkriptek használata

Ebben a modulban megtanuljuk a görbékkel kapcsolatos alapfogalmakat a toll eszköz használatán keresztül. Ismertetésre kerülnek a görbék szerkesztését gyorsító billentyű kombinációk. A modul során megismerkedünk az illustratorban található alap alakzatokkal, majd ezeket külső scriptek segítségével módosítjuk, bővítve ezzel a rendelkezésre álló funkciókat.

Live Paint, és Live Trace

Ebben a fejezetben megtanulhatjuk, hogyan vektorizálhatunk raszter képeket Adobe Illustratorban a Live Trace funkció segítségével. Megismerkedünk a Live paint festési módszer előnyeivel.

Színkezelés, alakzat, és színátmenetek Illustratorban

A Blend eszköz az Adobe illustrator egyik legjobb eszköze. Használatával látványos szín és alakzatátmeneteket hozunk létre. A modul keretében megismerkedhetünk a színátmenet hálóval (Gradient Mesh), melynek segítségével a valósághoz közeli realisztikus vektoros képeket készíthetünk.

3D effektek Illustratorban

Illustratorban lehetőség van 3D szöveg, valamint tetszőleges 3D objektumok létrehozására a Revolve, valamint az Extrude effektek segítségével. Az illustrator Map art funkciójával pedig tetszőleges szimbólumot feszíthetünk az elkészített 3D objektumok felületére. A modul elsajátítása nem igényel extra 3D ismereteket.

Kreatív tervezés illustratorban

A tanfolyam során az egyes eszközök, eszközcsoportok ismertetése összetett gyakorlati példákon keresztül kerül bemutatásra. A hallgatók a gyakorlati példákat az oktatóval párhuzamosan végzik. A vektorgrafikai tanfolyamon többek között logótervezéssel, fejléces levélpapír készítéssel, névjegykártya tervezéssel, egyedi színes kiadvány illusztrációk, valamint webes grafikák tervezésével, készítésével ismerkedünk meg.

Bár törekedtünk arra, hogy a hallgatók minél részletesebb képet kapjanak illustrator tanfolyamunkról, a fentebb leírtak csak részben fedik le a tanfolyam teljes tudásanyagát.

Kedves érdeklődő!

Kérjük, hogy induló képzéseinkről a 20/424-21-54-es telefonszámon érdeklődjön!

Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos kérdések

Van a tanfolyamoknál jelentkezési határidő?

A tanfolyamokra egészen a tanfolyam indulásáig lehet jelentkezni. Azonban javasoljuk, hogy a jelentkezését mielőbb tegye meg, mivel képzéseinken a férőhely korlátos.

Van az egyes képzéseken korhatár?

Oktatóintézetünk tanfolyamai nincsenek korhatárhoz kötve.

A képzésekre külföldi állampolgárok (magyar nyelvet nem beszélők) is jelentkezhetnek?

Intézetünk angol nyelven is indít képzéseket. Ezekről a képzésekről érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon.

Tanfolyamokkal kapcsolatos kérdések

Van lehetőség magánképzésre?

Igen. Legtöbb képzésünket magántanfolyamon is elvégezheti. Kérjük, hogy pontos információért hívja oktatóintézetünket.

A tanfolyamok végén van vizsga?

Tanfolyamaink végén nem kötelező, de opcionálisan igényelhető intézményünk által rendezett vizsga. Így a vizsgának külön díja van.

Milyen papírt kap a Hallgató egy tanfolyam elvégzése után?

A képzések végén nem kötelező, de igényelhető vizsgalehetőség. Amennyiben a Hallgató nem szeretne vizsgázni, de a tanfolyam 85%-án jelen volt, abban az esetben részvételi igazolást biztosítunk részére. Amennyiben a vizsga mellett dönt, a sikeres eredményről egy kétnyelvű, intézetünk nevével és a vizsga minősítésével ellátott oklevelet állítunk ki.

Tanfolyamok finanszírozásával kapcsolatos kérdések

Egyszerre több kedvezmény is igénybe vehető?

Egyszerre több kedvezményt is igénybe lehet venni, összesen 20% kedvezmény vonható össze.

Cégek részére is vannak kedvezmények?

3D Studio Max tanfolyamunknál modulszámtól függően cégek is igénybe vehetik a modulonkénti fizetési kedvezményünket. A többi kedvezményt csak magánszemélyek igényelhetik.

Kuponos kedvezmények

Hogyan tudok bejelentkezni kuponommal? (Kupon Világ, MaiKupon, Napideal!)

Kérjük, a megvásárolt kupon, illetve az ajánlat kódját az érvényesítés határidején belül küldje el az info@immi.hu e-mail címre.

Meddig lehet felhasználni a kupont?

A tanfolyamok a jelentkezések függvényében folyamatosan indulnak, a kupon 2014 folyamán lejárható.

Kedvezmény diákoknak

Kedvezmény diákoknak 5%

Nappali tagozatos, diákigazolvánnyal rendelkező hallgatóink részére legtöbb képzésünk díjából 5 % kedvezményt biztosítunk.

Pedagógusoknak

Pedagógusoknak 5%

Mi is oktatunk, így tudjuk nem könnyű a tanárok helyzete. Mi lenne, ha segítenénk? Ha pedagógus vagy, akkor ez a lehetőség neked szól!

IMMI hűség

IMMI hűség 10%

Tetszett a tanfolyamunk? Örülünk! Visszajönnél más képzésünkre is? Hűséged jeléül fogadd szeretettel extra kedvezményünket.

Munkanélkülieknek

Munkanélkülieknek 10%

Munkanélküli vagy? Ne csüggedj! Előbb-utóbb biztosan megtalálod a megfelelő munkahelyet. Addig is iskolánk extra kedvezményével segítjük álláskeresésed!

GYES/GYED-en lévőknek

GYES/GYED-en lévőknek 10%

Kedves Anyuka! Maradj versenyképes! Ha a bébiszitter ráér, akkor itt az ideje, hogy ellátogass valamely tanfolyamunkra. Most kimagasló kedvezménnyel segítjük munkaerőpiaci esélyeidet.

Saját notebook

Saját notebook 5%

Te is szeretsz a sajád gépeden dolgozni? Akkor ez a kedvezmény neked szól. Hozd magaddal, így olcsóbban vehetsz részt képzésünkön! (Ne felejtsd el tanfolyamszervezőnknek időben jelezni!)

Plusz 1 fő

Plusz 1 fő 20%

Mondd el ismerőseidnek, hogy milyen tanfolyamot találtál nálunk. Gyertek el együtt képzésükre, így a kedvezmény mindkettőtöknek jár!