Kövess minket!

Klasszikus gitár Tanfolyam

Tanfolyamunkat elsősorban azon kezdő gitározni vágyó diákoknak, ill. felnőtteknek ajánljuk, akik még nem rendelkeznek zenei előképzettséggel, és a klasszikus gitárt előnyben részesítik. Tanfolyamunk stabil alapokat biztosít a későbbi haladóbb szintű gitárhasználat elsajátításához.

A tanfolyam díja: 0 Ft (Bruttó)

A tanfolyam időtartama: 12 óra (6*2)

Alapvető zenei fogalmak 1

Elmélet: Alapvető zenei fogalmak ás kottaírási jelzések megtanulása (abc-s hangok, kottaértékek, szünetjelek, metrum) azon kívül gitárhúrok, hangolás alapismeretei.
Gyakorlat: Szabályos hüvelykujj pengetés elsajátítása üres húrokon illetve egyszerűbb népdalok kottából való lejátszásával balkéz játék bevonásával a basszus húrokon, és ezek órán történő begyakorlása.

Alapvető zenei fogalmak 2

Elmélet: Hangközök, illetve ezek hallás utáni felismerése konszonancia, disszonancia, további kottajelzések elsajátítása.
Gyakorlat: Szabályos hüvelykujjpengetés további stabilizációja (jobb kéz technika továbbfejlesztése) és a mutató illetve középső ujj bevonása a pengetésbe, egyszerübb arpeggio gyakorlatok.

Törzshangok

Elmélet: A törzshangok
Gyakorlat: Törzshangok használata a "g", "h", "e" húrokon kottaolvasási készség fejlesztése népdalok kottából való lejátszásával és begyakorlásával.

Kotta olvasás

Elmélet: Módosítójelek ezek fajtái, írásmódjuk és gyakorlati használatuk.
Gyakorlat: Szabályos hüvelykújjpengetés további stabilizációja (jobbkéztechnika továbbfejlesztése) arpeggiótechnika, szólamkiemelés a gyakorlatban. Módosított hangok a gyakorlatban népdalokon keresztül illetve alapszintü akkodbontások játszása szabályos jobbkéztechnika bevonásával. Egyszerübb zenei skálák pl: C-dúr

Hangnemi alapfogalmak

Elmélet: Hangnemi alapfogalmak Dúr és moll hangnemek.
Gyakorlat: Szabályos hüvelykujjpengetés további stabilizációja (jobb kéz technika továbbfejlesztése) arpeggio technika, szólamkiemelés a gyakorlatban. Módosított hangok a gyakorlatban népdalokon keresztül illetve alapszintű akkordbontások játszása szabályos jobb kéz technika bevonásával. Egyszerűbb zenei skálák pl: C-dúr

Alapvető zenei Funkciók

Elmélet: Alapvető zenei funkciók: Tonika, Szubdomináns, Domináns.
Gyakorlat: Alapszintű akkordbontások játszása szabályos jobb kéz technika illetve basszusjáték bevonása a jobb kéz technikába. További összetettebb akkordbontások gyakorlása Skálázás.

Kedves érdeklődő!

Kérjük, hogy induló képzéseinkről a 20/424-21-54-es telefonszámon érdeklődjön!

Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos kérdések

Van a tanfolyamoknál jelentkezési határidő?

A tanfolyamokra egészen a tanfolyam indulásáig lehet jelentkezni. Azonban javasoljuk, hogy a jelentkezését mielőbb tegye meg, mivel képzéseinken a férőhely korlátos.

Van az egyes képzéseken korhatár?

Oktatóintézetünk tanfolyamai nincsenek korhatárhoz kötve.

A képzésekre külföldi állampolgárok (magyar nyelvet nem beszélők) is jelentkezhetnek?

Intézetünk angol nyelven is indít képzéseket. Ezekről a képzésekről érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon.

Tanfolyamokkal kapcsolatos kérdések

Van lehetőség magánképzésre?

Igen. Legtöbb képzésünket magántanfolyamon is elvégezheti. Kérjük, hogy pontos információért hívja oktatóintézetünket.

A tanfolyamok végén van vizsga?

Tanfolyamaink végén nem kötelező, de opcionálisan igényelhető intézményünk által rendezett vizsga. Így a vizsgának külön díja van.

Milyen papírt kap a Hallgató egy tanfolyam elvégzése után?

A képzések végén nem kötelező, de igényelhető vizsgalehetőség. Amennyiben a Hallgató nem szeretne vizsgázni, de a tanfolyam 85%-án jelen volt, abban az esetben részvételi igazolást biztosítunk részére. Amennyiben a vizsga mellett dönt, a sikeres eredményről egy kétnyelvű, intézetünk nevével és a vizsga minősítésével ellátott oklevelet állítunk ki.

Tanfolyamok finanszírozásával kapcsolatos kérdések

Egyszerre több kedvezmény is igénybe vehető?

Egyszerre több kedvezményt is igénybe lehet venni, összesen 20% kedvezmény vonható össze.

Cégek részére is vannak kedvezmények?

3D Studio Max tanfolyamunknál modulszámtól függően cégek is igénybe vehetik a modulonkénti fizetési kedvezményünket. A többi kedvezményt csak magánszemélyek igényelhetik.

Kuponos kedvezmények

Hogyan tudok bejelentkezni kuponommal? (Kupon Világ, MaiKupon, Napideal!)

Kérjük, a megvásárolt kupon, illetve az ajánlat kódját az érvényesítés határidején belül küldje el az info@immi.hu e-mail címre.

Meddig lehet felhasználni a kupont?

A tanfolyamok a jelentkezések függvényében folyamatosan indulnak, a kupon 2014 folyamán lejárható.

Kedvezmény diákoknak

Kedvezmény diákoknak 5%

Nappali tagozatos, diákigazolvánnyal rendelkező hallgatóink részére legtöbb képzésünk díjából 5 % kedvezményt biztosítunk.

Pedagógusoknak

Pedagógusoknak 5%

Mi is oktatunk, így tudjuk nem könnyű a tanárok helyzete. Mi lenne, ha segítenénk? Ha pedagógus vagy, akkor ez a lehetőség neked szól!

IMMI hűség

IMMI hűség 10%

Tetszett a tanfolyamunk? Örülünk! Visszajönnél más képzésünkre is? Hűséged jeléül fogadd szeretettel extra kedvezményünket.

Munkanélkülieknek

Munkanélkülieknek 10%

Munkanélküli vagy? Ne csüggedj! Előbb-utóbb biztosan megtalálod a megfelelő munkahelyet. Addig is iskolánk extra kedvezményével segítjük álláskeresésed!

GYES/GYED-en lévőknek

GYES/GYED-en lévőknek 10%

Kedves Anyuka! Maradj versenyképes! Ha a bébiszitter ráér, akkor itt az ideje, hogy ellátogass valamely tanfolyamunkra. Most kimagasló kedvezménnyel segítjük munkaerőpiaci esélyeidet.

Saját notebook

Saját notebook 5%

Te is szeretsz a sajád gépeden dolgozni? Akkor ez a kedvezmény neked szól. Hozd magaddal, így olcsóbban vehetsz részt képzésünkön! (Ne felejtsd el tanfolyamszervezőnknek időben jelezni!)

Plusz 1 fő

Plusz 1 fő 20%

Mondd el ismerőseidnek, hogy milyen tanfolyamot találtál nálunk. Gyertek el együtt képzésükre, így a kedvezmény mindkettőtöknek jár!

Ambrus László

Oktatott tanfolyamok:InDesign, Illustrator, DTP - Kiadványszerkesztő, Keresőmarketing szakértő (SEO Expert), 3d Studio Max, AutoCAD, Webdesigner, Klasszikus gitár, Digitális Fotó Retus, Adobe Lightroom, Photoshop, PHP, Webprogramozó, 3D Lakberendező, Webdesigner Intenzív, Photoshop intenzív