Kövess minket!

ArchiCAD Tanfolyam

Az ArchiCAD-et már a kezdetektől fogva építészek tervezik építészek számára. Most itt a lehetőség, hogy elsajátítsd az ArchiCad-ben rejlő lehetőségeket. Tanfolyamunkon a szoftver megismertetése gyakorlati példákon keresztül zajlik.

A tanfolyam díja: 96 900 Ft (Bruttó)

A tanfolyam időtartama: 40 óra (10*4)

A Magyar Mérnöki Kamara által akkreditált képzés.
A tanfolyam pontértéke: 3 kredit pont.

Bevezetés az ArchiCad rejtelmeibe

Az Előadáson a program indításának, tervek megnyitásának vagy új terv létrehozásának a módjait, a munkakörnyezet beállításainak lehetőségeit ismertetjük.

ArchiCad munkakörnyezet

ArchiCad ablakok, paletták ismertetése, az ArchiCad menük bemutatása, különféle profilok beállításának lehetőségeit mutatjuk meg.

ArchiCad beállítások

Az "ArchiCad beállítások" fejezetben a munkakörnyezet, a könyvtárkezelés beállításainak lehetőségeit vesszük számba, és itt foglalkozunk az adott terv különféle beállításainak ismertetésével, mint például a lépték, a szintek, a fóliarendszerek, attribútumok kezelését.

ArchiCad eszközök

Az "Archicad eszközök" fejezetben a tervben szereplő összes lehetséges szerkezeti, rajzi elemeket vesszük sorra, azok tulajdonságainak módosításával, azonosításával, illetve ezek listázási módjával együtt.

ArchiCad technikák

A "Technikák" előadás az eddigi ismeretek építész tervek készítésének gyakorlatba való átültetésével foglalkozik. Itt olyan gyakorlati tanácsok, praktikák ismertetése történik, amelyekkel a gyakorlati munka egyszerűbb, ezáltal gyorsabb és precízebb lehet.

Együttműködés

Az "Együttműködés" fejezetben a kész tervek publikálásával, a lehetséges konverziókkal, és a csapatmunka lehetőségének az ismertetésével foglalkozunk.

Dokumentáció

A "Dokumentáció" fejezet a kész tervek rajzolási, nyomtatási lehetőségeivel foglalkozik. Ennek egyik módja a PlotMaker kiegészítő program használata, ezen programot az indításától a dokumentum nyomtatásig lépésről lépésre bemutatjuk.

A tanfolyam nem moduláris

Kedves érdeklődő!

Kérjük, hogy induló képzéseinkről a 20/424-21-54-es telefonszámon érdeklődjön!

Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos kérdések

Van a tanfolyamoknál jelentkezési határidő?

A tanfolyamokra egészen a tanfolyam indulásáig lehet jelentkezni. Azonban javasoljuk, hogy a jelentkezését mielőbb tegye meg, mivel képzéseinken a férőhely korlátos.

Van az egyes képzéseken korhatár?

Oktatóintézetünk tanfolyamai nincsenek korhatárhoz kötve.

A képzésekre külföldi állampolgárok (magyar nyelvet nem beszélők) is jelentkezhetnek?

Intézetünk angol nyelven is indít képzéseket. Ezekről a képzésekről érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon.

Tanfolyamokkal kapcsolatos kérdések

Van lehetőség magánképzésre?

Igen. Legtöbb képzésünket magántanfolyamon is elvégezheti. Kérjük, hogy pontos információért hívja oktatóintézetünket.

A tanfolyamok végén van vizsga?

Tanfolyamaink végén nem kötelező, de opcionálisan igényelhető intézményünk által rendezett vizsga. Így a vizsgának külön díja van.

Milyen papírt kap a Hallgató egy tanfolyam elvégzése után?

A képzések végén nem kötelező, de igényelhető vizsgalehetőség. Amennyiben a Hallgató nem szeretne vizsgázni, de a tanfolyam 85%-án jelen volt, abban az esetben részvételi igazolást biztosítunk részére. Amennyiben a vizsga mellett dönt, a sikeres eredményről egy kétnyelvű, intézetünk nevével és a vizsga minősítésével ellátott oklevelet állítunk ki.

Tanfolyamok finanszírozásával kapcsolatos kérdések

Egyszerre több kedvezmény is igénybe vehető?

Egyszerre több kedvezményt is igénybe lehet venni, összesen 20% kedvezmény vonható össze.

Cégek részére is vannak kedvezmények?

3D Studio Max tanfolyamunknál modulszámtól függően cégek is igénybe vehetik a modulonkénti fizetési kedvezményünket. A többi kedvezményt csak magánszemélyek igényelhetik.

Kuponos kedvezmények

Hogyan tudok bejelentkezni kuponommal? (Kupon Világ, MaiKupon, Napideal!)

Kérjük, a megvásárolt kupon, illetve az ajánlat kódját az érvényesítés határidején belül küldje el az info@immi.hu e-mail címre.

Meddig lehet felhasználni a kupont?

A tanfolyamok a jelentkezések függvényében folyamatosan indulnak, a kupon 2014 folyamán lejárható.

Kedvezmény diákoknak

Kedvezmény diákoknak 5%

Nappali tagozatos, diákigazolvánnyal rendelkező hallgatóink részére legtöbb képzésünk díjából 5 % kedvezményt biztosítunk.

Pedagógusoknak

Pedagógusoknak 5%

Mi is oktatunk, így tudjuk nem könnyű a tanárok helyzete. Mi lenne, ha segítenénk? Ha pedagógus vagy, akkor ez a lehetőség neked szól!

IMMI hűség

IMMI hűség 10%

Tetszett a tanfolyamunk? Örülünk! Visszajönnél más képzésünkre is? Hűséged jeléül fogadd szeretettel extra kedvezményünket.

Munkanélkülieknek

Munkanélkülieknek 10%

Munkanélküli vagy? Ne csüggedj! Előbb-utóbb biztosan megtalálod a megfelelő munkahelyet. Addig is iskolánk extra kedvezményével segítjük álláskeresésed!

GYES/GYED-en lévőknek

GYES/GYED-en lévőknek 10%

Kedves Anyuka! Maradj versenyképes! Ha a bébiszitter ráér, akkor itt az ideje, hogy ellátogass valamely tanfolyamunkra. Most kimagasló kedvezménnyel segítjük munkaerőpiaci esélyeidet.

Saját notebook

Saját notebook 5%

Te is szeretsz a sajád gépeden dolgozni? Akkor ez a kedvezmény neked szól. Hozd magaddal, így olcsóbban vehetsz részt képzésünkön! (Ne felejtsd el tanfolyamszervezőnknek időben jelezni!)

Plusz 1 fő

Plusz 1 fő 20%

Mondd el ismerőseidnek, hogy milyen tanfolyamot találtál nálunk. Gyertek el együtt képzésükre, így a kedvezmény mindkettőtöknek jár!

Pormüller Gabriella

Oktatott tanfolyamok:ArchiCAD

Vizi Gergely

Oktatott tanfolyamok:ArchiCAD

Császár Szabolcs

Oktatott tanfolyamok:3d Studio Max, AutoCAD, 3D Lakberendező, ArchiCAD, építészeti Látványtervező